Over mij....


Goed voor jezelf zorgen is niet altijd vanzelfsprekend. Ook niet voor mij. Ik heb lange tijd mijn schoonheidssalon gecombineerd met een baan als verzekeringsadviseur. Vier jaar geleden heb ik stappen ondernomen om een leven te krijgen waar ik weer blij van werd.

Ik heb mijn baan opgezegd, ben hypotheekvrij gaan wonen. Zodat ik me echt kan bezighouden met mijn schoonheidssalon. Daar ligt mijn hart. Al meer dan 22 jaar.

Het is mooi om te zien hoe niet alleen de huid, maar de hele mens tot rust komt door een goede verzorging met de juiste producten. Ik zie het als mijn missie om jou en je huid de aandacht te geven die zij verdient. Vaak vind je jezelf geen prioriteit, heb je geen tijd, geen zin, moe, anderen gaan voor. Maar als je jezelf af en toe op de eerste plek zet, is dit niet uit egoisme. Je hebt daarna meer energie voor alle andere dingen. Heel belangrijk in deze tijd.

Wat kan je van mij verwachten?

  • -Ik neem ruim de tijd voor onze afspraak
  • -Wil je kletsen dan doen we dat. Liever niet kletsen, maar gewoon genieten? Ook helemaal prima
  • -De producten die ik gebruik zijn afgestemd op jouw huid
  • -Na de behandeling voelt je huid zacht en verzorgt. Je huid is je dankbaar voor de aandacht die je er aan besteed hebt


Mijn eerste kennismaking met de schoonheidsspecialist was in mijn puberteit. Ik ging naar een schoonheidsspecialiste in de buurt, want ik had een onrustige huid. De warmte waarmee ik ontvangen werd en de aandacht die mijn huid (en ikzelf) kreeg is me altijd bijgebleven. Toen ik een opleiding moest kiezen wist ik het meteen, dit wil ik ook! Zo gezegd zo gedaan en nu ben ik al meer dan 20 jaar gediplomeerd schoonheidsspecialiste/pedicure.

Ook zo’n zin om even weer lekker op te laden en jezelf goed te laten verzorgen?

Plan dan hier je afspraak in---> /contact

Tot gauw?

Veel liefs Patricia van Poppel-Bonsel