Wil jij ook elke maand de nieuwsbrief ontvangen? Stuur dan een e-mail naar info@patriciasbeautysalon.nl

Nieuwsbrief December

Verlanglijstje....

Heb jij je verlanglijstje al klaar liggen?
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Weet je nog dat het speelgoedboek van Intertoys binnen kwam en je dan alles aankruiste wat je graag zou willen krijgen van Sinterklaas (of de Kerstman)?
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Wil je graag de heerlijke producten van Kaeso of Nouvital cadeau krijgen van Sinterklaas of kerst? Neem de folder mee (of kijk op de website), kruis aan wat je zou willen krijgen en laat deze quasi nonchalant rondslingeren in huis of maak met het hele gezin een verlanglijstje waarbij je jezelf natuurlijk niet vergeet.
Weet je zo snel niks, vraag dan een kadobon. Zo hoef je nu nog niet te beslissen of je liever een product of een behandeling kiest.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Zuivere producten, natuurlijke schoonheid & vegan-friendly
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Kaeso een professioneel merk gemaakt van de beste ingrediënten die hun oorsprong vinden in de natuur, voor een volmaakte beauty en wellness beleving.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Kaeso richt zich op de beste, van de natuur afgeleide, ingrediënten en is ontstaan door de wens om een unieke schoonheidservaring te creëren met bewezen en effectieve botanische extracten die bekend staan om hun positieve effecten op de huid. Het uitgangspunt van Kaeso is om van de natuur afgeleide ingrediënten te combineren met essentiële behandel formules en op deze manier een zeer hoge kwaliteit aan professionele producten te bieden.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Alle producten bevatten milde ingrediënten en zijn vrij van:
* Parabenen
* Sulfaten
* Propyleenglycol
* Minerale oliën
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
De Kaeso collectie omvat een breed scala aan producten en voldoet aan alle eisen voor een professionele beauty en wellness behandeling gericht op; gezicht, lichaam, anti-aging, manicure, pedicure, en aromatherapie.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Met een scala aan heerlijke aroma’s, van ontspannende Cotton & Mallow tot stimulerende Mandarin & Black Pepper, levert Kaeso effectieve producten voor individuele voorkeuren en veranderende behoeften van de huid.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nog snel een cadeautje nodig en geen idee?
Laat me je helpen! je mag me mailen, appen of bellen.

Nieuw Nieuw Nieuw Nieuw:

Winter behandeling +/- 90 min  € 65,-

Deze gezichtsbehandeling is speciaal om de huid wat extra's te geven voor de winter! Tijdens de behandeling wordt de huid gehydrateerd en verwend.

De behandeling bestaat uit: Reiniging, epileren, peeling, dieptereiniging met stoombehandeling, massage, speciaal masker, serum en moisturiser

  

Nieuw in het assortiment:

Handcleanser 250 ml € 11,90 Ontsmetter voor de handen met 70% alcohol.
Handwash 250 ml € 11,90 Anti bacteriële handzeep met limoengras en bergamot.
  

Podocreme € 5,95: Voetcreme voor voeten met kloven en ruwe huid, licht antiseptisch.
Funghi Clear € 19,95: Spray tegen nagel- en voetschimmel.