Wil jij ook elke maand de nieuwsbrief ontvangen? Stuur dan een e-mail naar info@patriciasbeautysalon.nl

Nieuwsbrief September

Nieuwsbrief September

Patricia's Beautysalon, 't Zand 33a Koewacht info@patriciasbeautysalon.nl

Gooi weg wat je niet meer nodig hebt en maak een frisse start.

De zonnebrandcreme van vorig jaar of die scrub die je kocht toen het in de aanbieding was: gebruik je die nog wel?

Kijk eens kritisch wat er allemaal in je badkamerkast staat en gooi weg wat je niet meer nodig hebt.

Zo maak je plaats voor fijne, nieuwe producten die je wél heel veel gaat gebruiken

  1. Check eerst welke producten over de datum zijn. Hoe lang je product goed blijft, zie je aan de achterzijde van de geopende verpakking. Het getal geeft aantal na hoeveel maanden je product aan vervanging toe is. Voor crèmes en serums is dat maximaal 12 maanden, reinigers kun je vaak maar 6 maanden gebruiken. Zet de datum van openen op je verpakkingen.   
  2. Weet je niet meer precies hoe lang een product al open is? Gebruik dan je ogen en je neus. Ziet een product er vreemd uit of ruik je een vreemd geurtje? Niet meer gebruiken dan! Voor je oogmake-up moet je helemaal het zekere voor het onzekere nemen. Die vervang je bij voorkeur elke 3 tot 6 maanden.
  3. Nu alle spullen uit je kast zijn, kun je die lekker even soppen met warm water en allesreiniger. Maak vervolgens ook alle potjes en tubes aan de buitenkant schoon. Kom je lekkende tubes of flacons tegen? Die mogen weg, want als de verpakking niet goed sluit komt er zuurstof bij je producten en daardoor bederven ze.
  4. Vind je het te prijzig om elke keer alles opnieuw aan te schaffen, doe het dan in kleine stappen. De ene keer een reiniger, dan een toner of dagcrème. Of vraag het als cadeautje.

Wil je advies over je producten? Vraag het me.

NIEUW NIEUW NIEUW!!!
Pink clay mask 95 ml voor €18,90

Ontdek de kracht van Kaolin Clay met Kaeso's nieuwe, ontgiftende Pink Clay Mask!

Verrijkt met granaatappel, cacaoboter en jojoba-olie, zal dit dikke, weelderige masker diep reinigen, verfijnen en ontgiften, terwijl het de verstopping van de poriën, pigmentvlekken en dagelijkse vervuiling tegengaat.
Kaolien Pink Clay is een magneet voor gifstoffen en onzuiverheden, waardoor het ideaal is voor mensen die last hebben van een vette of acne-gevoelige huid. Het zal de poriën zuiveren, verkleinen en roodheid verminderen, terwijl het de algehele uitstraling van de teint verbetert.
Gebruik als wekelijkse behandeling om de huid in evenwicht te brengen en de poriën te ontgiften.

Dit masker zal terugkomen in de najaarsbehandeling, hou instagram en Facebook in de gaten.

Fijne maand!
Veel liefs Patricia

Afspraken zijn te boeken via www.patriciasbeautysalon.nl of 06-21848188